İnterneti Hızlı dolaşın Tavsiyemizdir..

Ayrılık dizisi bölümleri videoları resimleri ayrılık dizisi

Ayrılık dizisi 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10 bölüm resimleri videolarını sitemizde bulabilirsiniz .. Ayrılık dizisi her pazartesi show tv de .. Ayrılık dizisi yeni bölümleri sitemizde Ayrılık !

28 Mart 2007 Çarşamba

AYRILIK TA HOLLYWOOD İMZASI


Harry Potter, Troy ve Batman gibi filmlerde baş makyajcı olarak çalışan Lynda Armstrong, Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık’ın makyajlarına da imza attı. Pana Film’in 15 Mart Perşembe akşamı Show TV’de başlayacak yeni dizisi Ayrılık, dünyanın en önemli makyaj artistlerinden birinin elinden çıkan işlerle, sadece bir bölümde 30 yıllık bir öyküyü anlattı.Kurtlar Vadisi’nde Sharon Stone ve Andy Garcia’yı oynatarak Hollywood ile Türkiye dizi sektörü arasında ilk köprüyü kuran Pana Film, yeni dizisi Ayrılık için de dünyanın sayılı makyaj artistlerinden Lynda Armstrong ile çalıştı. Armstrong daha önce de, Pana’nın ilk sinema filmi Kurtlar Vadisi Irak’ın makyaj sorumluluğunu üstlenmişti.

24 Mart 2007 Cumartesi

Ayrılık dizisi 3. bölüm konusu



Serinin ilk iki bölümünde doğduğu şehirden ve sevdalısı Yunus’tan ayrılan Maria, kızı Angel’ı dünyaya getirdikten sonra memleketinden de ayrılmak zorunda kalır. Onun için “Son Ayrılık” yaşama karşıdır. Maria ölürken, bu “Ayrılık” hikayesinin öteki yüzü olan Yunus’un yaşadıklarını görürüz.

1970’lerde açık denizlerde avlanırken Sovyet Sahil Güvenliği tarafından tutuklanan Yunus, Erivan’daki bir hapishanede esaret hayatına başlar. Sevdiğine kavuşabilmek için her türlü baskı ve işkenceye tahammül eden Yunus, orada kendisine bir can yoldaşı bulur.

Yıllardır Agah Reis olarak tanıdığı Yunus’un hikayesini ilk kez dinleyen Kerem’se hapishaneden daha yeni çıkmıştır. Yıllardır hesabı olan Beşir’den intikamını almak istemektedir. Ancak Yunus’un hikayesinde olduğu gibi, Kerem’in de uğrunda fedakarlıklarda bulunması gereken biri vardır, oğlu Fatih…

11 Mart 2007 Pazar

Ayrılık dizisi 1. bölüm resimleri





Ayrılık Dizisi Müziği-Jenerik-Film Müziği

Ayrılık Dizisi Müziği-Jenerik-Film Müziği

AYRILIK

Fikrimden geceler yatabilmirem
Bu fikri başımdan atabilmirem
Neyleyim ki sene çatabilmirem

Ayrılık ayrılık aman ayrılık
Her bir dertten ala yaman ayrılık

Uzundur hicrinden gara geceler
Bilmirem men kendim kara geceler

Kor oktur kalbime yara geceler
Buruhtur gönlüme hara geceler

Ayrılık dizisi film fragmanı

Ayrılık dizisi çekimleri başladı



Vadi'ye inemeyen Kurtlar'dan şok atak!!! İşte Pana filmin yeni dizisi!!!'Kurtlar Vadisi Terör' dizisinin yayından kaldırılmasının ardından Pana Film, Ermeni kızı ile Türk gencinin aşkını anlatan dizinin çekimlerine başladı. Dizi oyuncuları dizinin Kurtlar Vadisi'nden fazla reyting alacağını savundu.'Kurtlar Vadisi Terör' dizisinin yayından kaldırılmasının ardından Pana Film, Ermeni kızı ile Türk gencinin aşkını anlatan dizinin çekimlerine başladı. Dizi oyuncuları dizinin Kurtlar Vadisi'nden fazla reyting alacağını savundu.Pana Film tarafından 13 bölümlük 'Ayrılık' adlı dizinin Bartın'a bağlı Amasra İlçesi'nde süren çekimleri tamamlandı. 60 kişilik ekibin çalıştığı dizinin çekimlerine, Amasra haricinde Bolu'nun Göynük İlçesi ve İstanbul illerinde devam edilecek.