İnterneti Hızlı dolaşın Tavsiyemizdir..

Ayrılık dizisi bölümleri videoları resimleri ayrılık dizisi

Ayrılık dizisi 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10 bölüm resimleri videolarını sitemizde bulabilirsiniz .. Ayrılık dizisi her pazartesi show tv de .. Ayrılık dizisi yeni bölümleri sitemizde Ayrılık !

24 Mart 2007 Cumartesi

Ayrılık dizisi 3. bölüm konusu



Serinin ilk iki bölümünde doğduğu şehirden ve sevdalısı Yunus’tan ayrılan Maria, kızı Angel’ı dünyaya getirdikten sonra memleketinden de ayrılmak zorunda kalır. Onun için “Son Ayrılık” yaşama karşıdır. Maria ölürken, bu “Ayrılık” hikayesinin öteki yüzü olan Yunus’un yaşadıklarını görürüz.

1970’lerde açık denizlerde avlanırken Sovyet Sahil Güvenliği tarafından tutuklanan Yunus, Erivan’daki bir hapishanede esaret hayatına başlar. Sevdiğine kavuşabilmek için her türlü baskı ve işkenceye tahammül eden Yunus, orada kendisine bir can yoldaşı bulur.

Yıllardır Agah Reis olarak tanıdığı Yunus’un hikayesini ilk kez dinleyen Kerem’se hapishaneden daha yeni çıkmıştır. Yıllardır hesabı olan Beşir’den intikamını almak istemektedir. Ancak Yunus’un hikayesinde olduğu gibi, Kerem’in de uğrunda fedakarlıklarda bulunması gereken biri vardır, oğlu Fatih…

Hiç yorum yok: